Youforce nieuwe inloggen verplicht per 1 juli 2021

1 JUN ‘21
Bron: OHM
dienst: Personele dienstverlening

OHM is in oktober 2020 gestart met de transitie naar het nieuwe inloggen voor Youforce. Hoewel de meeste Youforce gebruikers ondertussen al overgestapt zijn op deze nieuwe manier van inloggen, zijn er ook nog Youforce gebruikers die nog op de “oude” manier inloggen. Vanaf 1 juli 2021 kunnen deze gebruikers niet meer inloggen op Youforce zonder een 2e factor beveiliging (PingID, Security Key of Microsoft/Google Authenticator).

Gebruikers die nog niet inloggen met 2-factor authenticatie krijgen vanaf nu een tussenscherm voordat zij inloggen in Youforce. Op dit scherm staat een knop om de 2-factor authenticatie in te stellen. Er is ook een video beschikbaar waarin dit stap voor stap staat uitgelegd. Men kan ook kiezen voor de optie ‘ik doe het later’ maar let wel op dat men uiterlijk 1 juli is overgestapt.

Ondersteuning nodig?

Wij begrijpen dat u met de overstap naar het nieuwe inloggen wel wat ondersteuning kan gebruiken. U kunt op onze FAQ de meestgestelde vragen over het nieuwe inloggen terugvinden. U kunt ook contact opnemen met onze helpdesk (helpdesk@ohm.nl).