Werken bij OOG | OHM

OOG | OHM Onderwijsondersteuning is specialist in het inrichten en verbeteren van de bedrijfsvoering voor basis, speciaal en voortgezet onderwijs. We doen meer dan alleen bedrijfsvoering. Onze medewerkers verzorgen de administratie, adviseren en ondersteunen bij management- en organisatievraagstukken op het gebied van secretariaat, financiën en personeel.

In 2022 is OOG | OHM Onderwijsondersteuning ontstaan uit het samengaan van twee onderwijsadministratiekantoren: het Administratiekantoor van OOG en Onderwijsbureau Hollands Midden. Door de krachten te bundelen kunnen we efficiënter de noodzakelijke implementaties (Visma) en innovaties (applicaties, managementinformatiesystemen) doorvoeren. Samen hebben we meer kennis in huis, niet alleen over de personele en financiële administratie, maar ook over onderwijs, projectvoering, functioneel beheer, samenwerkingsverbanden en digitale ontwikkelingen. Mede hierdoor kunnen we u de komende jaren nog beter van dienst zijn en biedt OOG | OHM het beste uit twee werelden: de kracht van brede kennis en ervaring, gebundeld in een flexibele en persoonlijk betrokken organisatie.

Onderwijsbureau Hollands Midden, OHM, bestaat meer dan 100 jaar. Vanaf de eerste schooladministrateur in 1922 is het kantoor gegroeid naar een zelfstandig administratiekantoor met dienstverlening aan 215 scholen en een missie om scholen zoveel mogelijk te ontlasten.

OOG (Over Onderwijs Gesproken) werd opgericht in 1996 door een aantal specialisten op het gebied van onderwijsmanagement en –beleid. “Onze drijfveer was vanaf het begin – en is dat nog steeds: wat is goed voor kinderen, hun ouders en de professionals die met ze werken?” vertellen oprichters Dick Rasenberg en Jaap Willem Kuit. OOG Onderwijs en jeugd bestaat uit een adviesbureau en het administratiekantoor voor het onderwijs.

Onze diensten
 

Werken bij OOG|OHM?

Meer informatie en vacatures